PhD-kandidat ansatt i SUSTRANS

1. September hadde vår PhD-kandidat Børge Andreas Heggen Johansen sin første arbeidsdag i SUSTRANS-prosjektet. Han skal forske på bærekraft i maritime transportsystemer i rurale turistattraksjoner og gjennomføre sin grad ved Institutt for Havromsoperasjoner og Byggteknikk ved NTNU i Ålesund.

Børge har bakgrunn fra Energi og Miljø ved NTNU i Trondheim og har tidligere arbeidet som forsker i prosjekter relatert til maritim industri. De siste 6 årene har han vært ansatt som miljørådgiver i Ekornes og ser nå frem til å ta fatt på nye problemstillinger i SUSTRANS. Børge er opprinnelig fra Svolvær, men har slått seg ned i Valldal. Vi ønsker Børge velkommen til vår prosjektgruppe og ser frem til å samarbeide om problemstillinger relatert til transportsystemet i Geiranger og omegn.