SUSTRANS på Forsker Grand Prix

Vår PhD kandidat Børge Heggen Johansen var en av ti deltakere på NTNU Forsker Grand Prix (FGP) sin regionale finale i forskningsformidling som ble arrangert 26.september på Byscenen i Trondheim i år. Der presenterte han sitt arbeid i prosjektet for å konkurrere om finaleplass og deltakelse i den nasjonale FGP. Det var mange gode kandidater, og selv om Børge ikke gikk videre til finalen har han fått et stort utbytte av deltakelsen.

Som Børge sier selv:
Jeg føler meg heldig og beæret som fikk ta del i Forsker Grand Prix 2019. Jeg håper de vel 350 som møtte opp på Byscenen og alle som fulgte med på stream fant noe som fanget interessen. For min egen del har FGP vært nyttig både med tanke på det jeg har lært om formidling, men ikke minst for hva det har betydd for videre arbeid med doktorgraden. FGP handler om å enkelt forklare hva man jobber med i sin forskning. Da må det være enkelt å forklare for meg selv også! Derfor har jeg vært nødt til å løfte blikket og vurdere mitt bidrag til forskningen og stake ut kursen for innspurten det siste drøye året av min stipendiatperiode. Gratulerer til Daniel som endte opp med å gå til landsfinalen og vinne hele greia og tusen takk til NTNU og resten av FGP-gjengen for coaching, råd, gode diskusjoner og mye moro!

(foto: Thor Nielsen / NTNU)